Mesajul viceprimarului cu atribuții de primar din Vicovu de Sus, Juravle Adrian catre localnici:

Dragi vicoveni,

Trăim laolaltă în acest frumos oraș, cu locuri deosebite şi oameni cu credință în Dumnezeu, cu realizări şi proiecte ambiţioase, care nu ar fi fost posibile dacă noi toţi nu am fi putut convieţui în bună-înţelegere.

Prin toleranța și respect reciproc am reușit să găsim mereu acel echilibru absolut necesar unui trai liniştit, fără invidii şi ranchiună. Trebuie să fim mândri că suntem vicoveni, că facem parte dintr-un oraș apreciat şi deschis tuturor persoanelor bine-intenţionate.

Fireşte, într-o asemenea complexitate de caractere, tradiţii şi obiceiuri, mai pot apărea ficţiuni izolate, dar important este că ele niciodată nu au putut să distrugă spiritul tolerant şi deschis al orașului nostru. Prin vrajbă şi discriminare nu vom mai putea vorbi de acel farmec aparte al Vicovului şi nici de o dezvoltare accentuată, indiferent de palierele la care ne referim.

De aceea, mesajul de unitate va fi constanţă a apelurilor mele în calitate de viceprimar cu atribuții de primar al Orașului Vicovu de Sus.

La mulți ani, 2021!

Distribuire articol