Ministerul Sănătăţii, mesaj pentru români înainte de Revelion: “În seara asta, ia în brațe oamenii dragi cu care împarți acoperișul”

Ministerul Sănătăţii revine, în ajunul Anului nou cu un nou mesaj, după cel transmis zilele trecute şi care a devenit viral.

După mesajul anterior, în care specialiştii din Ministerul Sănătăţii ne îndemnau să stăm acasă de Revelion, pentru a scădea riscul infectării cu cornavirus, acum, oficialii vin cu o altă recomandare.

“Știm că nu a fost ușor anul acesta, ne-a dat tuturor viața peste cap. Totuși, mai este puțin până când o să ne întoarcem la normal cu ajutorul vaccinării. În seara asta ia în brațe oamenii dragi cu care împarți acoperișul și bucurați-vă.

#stămacasă pentru ca Revelionul următor să fie cu prieteni, familie și multe, multe îmbrățișări.

Merităm”, este mesajul transmis, joi, în ajun de Anul nou, de Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii: “O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor”.

Cu o zi în urmă, Ministerul Sănătății avea un alt mesaj pentru români.

Ministerul Sănătăţii: “O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor”.

“O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor.

Da, știm că abia așteptai să mergi la cabană în Poiană. Totuși, revelionul acesta nu e ca altele. E unul în care trebuie să avem grijă de cei dragi. Când stăm fiecare acasă, de fapt, investim într-un an nou mai bun.

Rămâi acasă, bucură-te de cei cu care îți împarți acoperișul. Deschide o șampanie* doar pentru tine. Lasă vecinii să-ți bată în țeavă. Ia ultima felie de cozonac.
Meriți.*de altfel, ca Minister al Sănătății, îți recomandăm să nu o bei pe toată, doar să o deschizi”, se arată în mesajul transmis românilor de de Ministerul Sănătăţii, înainte de Anul nou.

Distribuire articol