Tânără din Arbore, bătută de concubinul originar din Vicovu de Sus. Bărbatul căutat pentru reținere

Tânără din Arbore, bătută de concubinul originar din Vicovu de Sus. Pe 29 decembrie, ora 09.00, Poliția orașului Vicovu a fost sesizată prin plângere scrisă de către  Andreea, de 19 ani, din comuna Arbore, care locuiește fără forme legale pe raza localității, cu privire la faptul că în dimineața aceleiași zile a fost agresată de către concubinul acesteia  Stelică, de 20 ani, din orașul Vicovu de Sus.

Au fost efectuate investigații în vederea identificării autorului agresiunii, însă nu s-a reușit acest lucru. A fost întocmit formularul de evaluarea a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent, motiv pentru care s-a emis împotriva bărbatului agresor un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză s-a reușit documentarea infracțiunii de „violență în familie”, precum și identificarea susnumitului.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, în baza probelor administrate, polițiștii din cadrul subunității au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbat iar după audiere, a fost dispusă prin ordonanță reținerea a acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

La nivelul poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o escortă în vederea transportării în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

 

Distribuire articol