Situaţia traficului rutier

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Precipitaţii sub formă de ninsoare uşoară se înregistrează acum pe artere din judeţele Olt, Cluj, Arad, Hunedoara, Timiş, Caraş-Severin, Bihor, Braşov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureş, Suceava, Brăila, Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa.

Ceaţă densă se semnalează la această oră pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Mehedinţi, Caraş-Severin, Bihor, Harghita şi Suceava.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

Distribuire articol