Subcomisarul Alexandru Duțuc, numit interimar la conducerea Serviciului de Permise, Înmatriculări Auto

Subcomisarul Alexandru Duțuc, numit interimar la conducerea Serviciului de Permise, Înmatriculări Auto Suceava. Aducerea ofițerului de poliție la conducerea acestei structuri vine după ce la sfârșitul anului trecut procurorii DNA au decins și au săltat mai mulți angajați inclusiv, pe șeful de la Permise, comisar șef Radu Ionuț Obreja.

Duțuc va conduce Serviciul de Permise și Înmatriculări Suceava o perioadă de șase luni, până pe data de 31 iulie 2021.

Dar surse demne de încredere susțin că procurorii anticorupție nu au făcut curățenie în totalitate și că ar mai fi și alți angajați cu musca pe căciulă. Potrivit acelorași surse,  in interceptările procurorilor DNA la angajații de la Permise ce vrvește despre bani adunați la un Fond al CASEI și este de așteptat ca procurorii DNA să apară și cu noi dovezi în megadosarul,,Șpagă la Permise,,.

In momentul de față la acest serviciu sunt șapte examinatori:  trei dintre aceștia sunt de la Serviciul de Permise din Suceava, doi au fost transferați de la București și câte unul de la Galați și Iași.

La  Serviciul de Permise și Înmatriculări Suceava ar urma să mai  fie detașați patru polițiști, doi ofițeri și doi agenți, din cadrul IPJ Suceava pentru a completa necesarul de examinatori. Cei patru polițiști vor fi detașați după ce vor obține atestările ca și examinatori. Deocamdată nu se știe care este criteriul  pentru care aceștia reușesc să obțină această atestare,cert este cel mai degrabă unul ar fi acela de a fi agreați de superiori.

Distribuire articol