Un angajat de la Holzindustrie Schweighofer a căzut după ce s-a dezechilibrat. Avea în mână un pahar de cafea

Un angajat de la Holzindustrie Schweighofer a căzut după ce s-a dezechilibrat. Avea în mână un pahar de cafea. Polițiștii din  Rădăuți au fost sesizați ieri, de către Spitalul municipal Rădăuți, despre faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat  Parasca Vasile, de 59 ani, din comuna Frătăuții Noi, care a avut loc un accident de muncă în incinta HS Timber Productions (Holzindustrie Schweighofer).

Echipa de cercetare a locului faptei constituită la nivelul subunității s-a deplasat la locul indicat, ocazie cu care aa stabilit că victima este angajat ca lăcătuș mecanic auto la SC HS Timber Productions.

În jurul orei 09.30, fiind în pauza de masă, în timp ce se deplasa pe platforma betonată dintre hala de producție către atelierul mecanic, având în mână un pahar cu cafea, s-a dezechilibrat și a căzut, solul nefiind acoperit cu polei, doar apă de la zăpada dezghețată.

Până în jurul orei 12.30, acesta și-a continuat activitatea, când a început să acuze dureri la șoldul stâng, motiv pentru care reprezentatul SSM, l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „contuzie TCC”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.

Distribuire articol