Baruri şi restaurante, din Arbore, reclamate că nu se respectă măsurile impuse la 15.01.2021

Ieri, la  ora 19.10, Poliţia oraşului Solca a fost anunţată cu privire la existenţa unei sesizări prin Telverde, privind faptul că pe raza comunei Arbore, la mai multe baruri şi restaurante, nu se respectă măsurile impuse la 15.01.2021, având în vedere faptul că localitatea Arbore se află în scenariu roşu.

Au fost efectuate verificări la barurile şi restaurantele de pe teritoriul com. Arbore, ocazie cu care au fost identificate două cazuri de nerespectare a măsurilor legale, după cum urmează:

La SC Alesia Star SRL au fost găsite mai multe persoane, atât în interior, cât şi pe terasele restaurantului, motiv pentru care administratorul localului a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5000 lei, pentru nerespectarea prevederilor art.65 lit.q, din Legea 55/2020.

La SC Nadcar&Coffee SRL, care se pregătea de închiderea programului, în interior a fost găsită o persoană, care consuma băuturi alcoolice, motiv pentru care administratorul a fost sancţionat pentru nerespectarea prevederilor art.65 lit.q, din Legea 55/2020.

Nu au fost identificate alte nereguli pe teritoriul comunei  Arbore, administratorii au fost reinstruiţi pe bază de proces-verbal cu privire la respectarea prevederilor impuse prin Hotărârea C.J.S.U. Suceava nr.10/2021.

La 17.01.2021, ora 19.10, Poliţia oraşului Solca a fost anunţată cu privire la existenţa unei sesizări prin Telverde, privind faptul că pe raza comunei Arbore, la mai multe baruri şi restaurante, nu se respectă măsurile impuse la 15.01.2021, având în vedere faptul că localitatea Arbore se află în scenariu roşu.

Au fost efectuate verificări la barurile şi restaurantele de pe teritoriul com. Arbore, ocazie cu care au fost identificate două cazuri de nerespectare a măsurilor legale.

Astfel, la un local au fost găsite mai multe persoane, atât în interior, cât şi pe terasele restaurantului, motiv pentru care administratorul localului a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5000 lei, pentru nerespectarea prevederilor art.65 lit.q, din Legea 55/2020.

La un alt bar, în interior a fost găsită o persoană care consuma băuturi alcoolice, motiv pentru care administratorul a fost sancţionat pentru nerespectarea prevederilor art.65 lit.q, din Legea 55/2020.

Toți administratorii de unități economice au fost reinstruiţi pe bază de proces-verbal cu privire la respectarea prevederilor impuse prin Hotărârea C.J.S.U. Suceava nr.10/2021.

Distribuire articol