ACTUALITATE

Primarul din Vatra Moldoviței l-a angajat pe Tudor Titianu la primărie doar ca nu știe pe ce funcție. Edilul susține că nu s-a întâlnit niciodată că el iar de încadrare s-au ocupat alte persoane

Primarul comunei Vatra Moldoviței, Saghin Virgil susține că Tudor Titianu, numit de PNL la conducerea Oficiului pentru Protecția Consumatorului Suceava de la mijlocul lunii ianuarie, a fost angajat al Primăriei pe care o conduce in acest an dar că nu și amintește perioada și nici pe ce funcție.

sursa-svnews.ro

Curios este că nici pe site-ul ANFP nu figurează  vreun post scos la concurs nici la finele anului trecut și nici in luna ianuarie.

Pentru a accede într-o funcție publică, persona care va fi numită interimar  trebuie să fie funcționar public.

Trebuie reamintit că liberalul Tudor Tittianu și-a dat demisia din consilier județean in data de 16 decembrie 2020, motivand la cauze ,,din motive personale,,.Cel mai probabil, totul fusese aranjat, Tudor Titianu urma să fie numit pe o funcție publică doar că pentru a accede trebuia să indeplineaască un anume criteriu: să fie funcționar public. PNL a găsit de cuviință să îl incadreze la o primărie condusă de un primar liberal.

Primarul Virgil  Saghin a fost se pare cel care a acceptat să fie incadrat.Cum,domnia sa stie, cert este că edilul, odată contactat de reporterul stiridinbucovina.ro nu a vrut sau nu  a  stiut ce să răspundă.,,

,, Nu il am doar pe Titianu angajat. Nu știu pe ce post. Sunati-mă luni, acum sunt pe Trei Movile și nu am semnal la telefon. Nu stiu ce post a fost scos la concurs. Eu am jurist care se ocupă,, a spus pe un ton puțin nervos, edilul comunei  cu cateva zile inainte de a fi numit Tudor Titianu pe funcție.

Cert este că liberalii sunt deranjați cum s-a aflat că Titianu a fost angajat la primăria respectivă.

În schimb, tatăl lui Tudor Titianu a spus că fiul  său a fost ,,angajat două luni la o primărie mai sus de Gura Humorului dar că nu știe unde,,

Ajuns șef la Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorului, Tudor Titianu a spus că  nu poate discuta cu reporterul stiridinbucovina.ro la sediul instituției, motivând inițial că ,, se face curățenie,, iar apoi că nu are voie să il primească acolo ci ,,in alta parte,,.