Autoutilitară incărcată cu lemn,din Marginea,depistată cu acte in regulă in urma unui apel la 112

Ieri, la  ora 6.54, Secția 3 Poliție Rurală  Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Vatamaniuc Tiberius, de 41 ani, din com . Sucevița, cu privire la faptul că un autocamion se deplasează pe DN17A din com. Sucevița şi transportă material lemnos iar autoutilitara este supraîncărcată.

Echipajul de poliție a luat legătura telefonic cu apelantul, precizând faptul că se află în spatele autoutilitarei mai sus menționate, pe raza com. Sucevița.

S-a procedat la interceptarea și oprirea regulamentară în trafic al unei autoutilitare încărcat cu material lemnos, care se deplasa pe DN17A, pe raza com. Sucevița, iar în urma acesteia fiind și apelantul cu auto proprietatea sa personală.

Cu ocazia identificări autoutilitarei în cauză, s-a constatat că aceasta este marca MAN fiind condusă de către Antimie Mihai, din com. Marginea, care a prezentat pentru control, documentele aferente cât și avizul de însoțire, emis la data de 25.01.2021, emitent fiind S.C. Marmihaj Forest Volovăț S.R.L.

Apelantul aflat la fața locului, a relatat faptul că aceasta este autoutilitara care face obiectul sesizării însă a menționat că datorită faptului că nr. de înmatriculare nu putea fi descifrat, a considerat că nr. ar fi cel precizat cu ocazia primei sesizări.

Pentru stabilirea cu exactitate a cantității de material lemnos transportat, s-a solicitat conducătorului auto să însoțească echipajul de poliție la Atelierul de Împletituri Marginea, pentru efectuarea cubajului, fiind solicitat la fața locului un lucrător silvic din cadrul O.S. Marginea.

S-a procedat la inventarierea materialului lemnos, fără a fi constatate nereguli.

Distribuire articol