Sucevenii se pot vaccina anti-Covid doar la Siret sau Vatra Dornei

Numărul sucevenilor vaccinați anti-Covid 19 a depășit 12.000 de persoane, la nivelul județului nostru aesta fiind deja de 10.496 de persoane imunizate. În cursul zilei de duminică, 24 ianuarie, s-a vaccinat în județul Suceava împotriva Sars-Cov2, un număr de 1.040 de persoane, distribuția pe centre de vaccinare fiind la Spital Județean Suceava – 353 de imunizări, la Spital Municipal Rădăuti –153, la Spitalul Municipal Fălticeni – 114, la Spital Municipal Câmpulung Moldovenesc – 138. La Spitalul Orășenesc Gura Gumorului s-au vaccinat împotriva Coronavirus 114 persoane iar la Spitalul Orășenesc Siret s-a făcut același număr de vaccinări, adică 114. La Centrul comunitar de vaccinare din Vatra Dornei s-au vaccinat 54 de persoane. Cu echipa mobilă de vaccinare în perioada 18-24 ianuarie, s-a efectuat un număr de 432 vaccinari anti Sars-Cov2 la beneficiarii din Centrele de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, Zvoriștea  și Costâna. ”Menționăm că în județul Suceava, sunt deschise publicului pentru programare, opt centre de vaccinare, și anume la Spitalul Județean Suceava, la Spitalul Municipal Rădăuți, Spitalul Municipal Fălticeni, Spitalul Municipal Câmpulung, Spitalul Orășenesc Gura Humorului, Spitalul Orășenesc Siret, Spitalul Municipal Vatra Dornei și Sala de sport Stadion din Vatra Dornei, cu o capacitate zilnică de vaccinare de 480 persoane cu prima doză și cu rapel”, a declarat Gabriela Băncilă, purtătoare de cuvânt a Direcției de Sănătate Publică Suceava.

În județul nostru pentru următoarele șapte zile a fost programat pentru vaccinare împotriva Sars_Cov2 un număr de 6.707 persoane. Gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele șapte zile, singurele centre de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cele de la Spitalul Orășenesc Siret și cel de la Stadion Vatra Dornei.

”Reamintim că programările la vaccinare sunt condiționate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operațiunii cât și de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv”, a completat Gabriela Băncilă.

Distribuire articol