Trei traficanți de droguri reținuți

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureş au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt s-a reţinut că, în perioada 22-23 ianuarie 2021, inculpaţii au fost surprinşi în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc
În urma perchezițiilor domiciliare, a fost găsită şi ridicată cantitatea de peste jumătate de kilogram de cocaină, 500 de comprimate MDMA și 200 de grame de canabis.
Totodată, a fost indisponibilizată suma de 17.000 de lei şi 1.000 de euro, telefoane mobile și înscrisuri necesare documentării activității infracționale.
Faţă de cei trei inculpaţi Tribunalul Maramureş a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Poliție Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Maramureş..

Distribuire articol