Cancan: Ștefan Mandachi, primul ,,șef sub acoperire,, din 2021. A apărut în centrul Capitalei la patru ace, cu un PORSCHE CAYENNE DE 100.000 €, CU ȘOFER

CANCAN.RO a  reușit să îl  surprindă pe Ștefan Mandachi, nonconformistul om de afaceri din Suceava, venit cu treburi în Capitală, la bordul unui Porsche Cayenne de 100.000 de euro, cu șofer. Jurnaliștii au reușit să imortalizeze ipostaze inedite pe primul “șef sub acoperire” de la Pro TV din 2021 și vă prezentăm, în exclusivitate, imaginile.

Ștefan Mandachi a devenit ”șef sub acoperire”, în reality-show-ul de la Pro TV, pentru a-și salva afacerea greu încercată de pandemia de coronavirus. A și dat o fugă în București, dar nu neapărat pentru a mai pune la punct unele detalii despre emisiune. Ca orice om de afaceri, drumul către Capitală mai trebuie făcut din când în când, pentru că aici se fac și se desfac multe. Așa că Mandachi a urcat într-una dintre cele mai prețioase mașini ale sale, un Porsche Cayenne de 100.000 de euro, cu tot cu șofer, și din Suceava direct către sud a apucat-o.

Cazat la Radisson

Ajuns la destinație, afaceristul s-a cazat la unul dintre cele mai respectate hoteluri, Radisson, apoi a dat o fugă în apropierea Pieței Floreasca. A găsit în zonă loc de parcare și s-a văzut nevăzut, probabil la un sediu, unde ar fi discutat afaceri. A revenit după mai bine de o oră și a făcut cale întoarsă la hotel. Acolo, a schimbat câteva vorbe cu portarul, s-a dumirit asupra situației care-i punea semne de întrebare și apoi a urcat în cameră, la odihnă.

Afaceristul sucevean are un lanț de restaurante și mai multe hoteluri și a devenit celebru după ce a inaugurat „primul metru de autostradă din Moldova”, pentru ca apoi să-l vândă, tot în scop umanitar. A făcut-o în semn de protest față de lipsa autostrăzilor din regiunea Moldovei.

Ștefan Mandachi a lansat lanțul de restaurante fast-food Spartan, iar în opt ani a ajuns la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

sursa: cancan.ro

Distribuire articol