Frasin. A fost găsit în locuință fără suflare. Avea doar 42 de ani

Tragedie într-o familie din Frasin. Acum se pregătesc de înmormântare. Polițiștii  fost anunțați  prin SNUAU 112, de către un localnic din Frasin că fratele său Rusu Ilie, de 42 ani, localnic, a fost găsit decedat la domiciliu. Acesta din urmă  locuia în aceeași curte cu încă doi fraț,  însă în imobile diferite și obișnuia să consume băuturi alcoolice, fiind văzut ultima dată de către frații săi în seara zilei 21 februarie 2021.

Întrucât a fost apelat telefonic în repetate rânduri de cei doi frați și pentru că acesta nu a mai dat niciun semn de viață, în cursul aceleași seri în jurul orei 19.21, unul dintre frați a spart ușa de acces de la locuința fratelui său pătrunzând în interiorul  casei. Cu aceasta ocazie l-a găsit pe Ilie, întins în pat, fără a mai prezenta semne vitale.

Din relatările familiei a rezultat faptul că acesta consuma în mod frecvent băuturi alcoolice, fiind internat în urmă cu aproximativ 2 ani la dezalcoolizare.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă

Distribuire articol