Un localnic din Plutonița a fost lovit cu o sticlă în cap de un consătean. Ambii dau cu subsemnatul polițiștilor

Un localnic din Plutonița a fost lovit cu o sticlă în cap de un consătean. Ambii dau cu subsemnatul polițiștilor. Noaptea trecută. Poliția Orașului Frasin a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de către T.G.  de 26 ani din oraș Frasin, sat Doroteia, cu privire la faptul că F.V. de 29 ani din comuna Stulpicani, l-a lovit în timp ce se aflau în fața barului SC LUKANCA SRL din oraș Frasin, sat Plutonița.

La 21.02.2021, orele 00:30 T.G. se afla pe strada Braniște din sat Plutonița, în fața barului  SC LUKANCA SRL, iar la un moment dat F.V. ile a ieșit din bar  și l-a  lovit cu o sticlă de bere la nivelul capului după care a plecat de la fața locului.

T.G.  a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului și diagnosticat cu „plagă parietală stângă, plagă occipitală” iar ulterior acordării îngrijirilor medicale a fost externat.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliției Orașului Frasin pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Urmează a fi luate măsuri față de persoanele implicate, sub aspectul respectării restricțiilor privind circulația persoanelor, conform  HG 35 din 2021 .

De asemenea vor fi făcute verificări  cu privire la funcționarea barului SC LUKANCA SRL și se vor lua măsurile legale ce se impun.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0751847249  pe Whatsapp sau Signal

Distribuire articol