ACTUALITATE

Mircea Dăneasa, senator AUR de Suceava; Omul are emisfera stângă și dreaptă. Cu emisfera dreaptă recepționez fenomenele logice …

Mircea Dăneasa, senator AUR de Suceava , a explicat cum se folosește de cele două emisfere ale creierului în timpul dezbaterilor din comisia de buget-finanțe și de ce nu poartă mască tot timpul Foto: captură video Digi24

Pentru unii aleși, comisia de buget-finanțe a reprezentat o oază de inspiraţie. Mircea Dăneasa este pictor, sculptor și senator AUR. Pe parcursul celor trei zile ale comisiei de buget, când nu lua cuvântul la dezbateri, desena.

– Vă plictisesc dezbaterile sau vă inspiră? a fost întrebat de reporter.

– Mă inspiră, domnișoară, întotdeaua lucrez dublu. Omul are emisfera stângă și dreaptă. Cu emisfera dreaptă recepționez fenomenele logice și le diger. Cu emisfera stângă fac ceea ce face emisfera stângă. E treabă de creație aici? E treabă de logică, eu am două emisfere, a explicat Mircea Dăneasa, senator AUR.

Masca, un accesoriu opțional

În cele trei zile de dezbateri, masca a fost pentru unii un accesoriu opțional.

„În momentul în care în fața mea nu era nimeni care să fie contaminat sau ca să mă contamineze, de ce să port masca?” s-a justificat Mircea Dăneasa, senator AUR.

sursa:digi24.ro