Trei elevi şi trei angajaţi de la şcoli din municipiu, depistaţi cu COVID-19

Trei elevi şi trei angajaţi de la unităţi de învăţământ preuniversitar au fost confirmaţi cu COVID-19, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, Cezar Anuţei.

Acesta a precizat că toţi cei trei elevi, precum şi cei trei angajaţi sunt de la unităţi de învăţământ din municipiul Suceava.

Este vorba despre doi elevi de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară şi unul de la Colegiul Naţional ‘Ştefan cel Mare’.

În ceea ce îi priveşte pe cei trei angajaţi, toţi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, unul este personal didactic auxiliar, iar alţi doi sunt din cadrul personalului nedidactic.

În urmă cu o zi, un elev de la învăţământul gimnazial din municipiul Suceava a fost depistat infectat cu SARS-CoV-2, alte două cadre didactice de la învăţământul preşcolar şi primar din judeţ au confirmate cu COVID-19, iar trei clase de la învăţământul primar şi două grupe de grădiniţă şi-au suspendat activitatea cu prezenţă fizică şi desfăşoară orele online.

Distribuire articol