Petrecere de botez la un restaurant din Sucevița, oprită de oamenii legii

Nu mai este voie de petreceri după ce ai botezat nou-născutul. Așa au decis guvernanții iar atunci când ești prins primești amendă. Duminică, o  patrula de pe raza S.P.R. 3 Marginea, în timp ce desfășura activități de verificare, pe linia modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, privind prevenirea răspândirii virusului SARS COV 2 a constatat că la un restaurant din comuna Sucevița se desfășoară un eveniment privat, respectiv un botez cu circa 40 de participanți.

Polițiștii au căutat administratorul localului pe care l-au  sancționat conform art. 65 lit. k din Legea 55/2020 cu amendă în cuantum de 5000 de lei, evenimentul fiind întrerupt, iar participanții îndrumaţi să părăsească incinta restaurantului.

De asemenea au fost identificaţi şi sancționați contravențional conform art. 65 lit. K și  organizatorii botezului, respectiv numiţii Lazăr Petrică Daniel, de 35 ani şi Lazăr Diana, de 22 ani, domiciliaţi în oraşul Milişăuţi. Participanții evenimentului au fost avertizați cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2.

Distribuire articol