Petrecere de nuntă la un local în Șaru Dornei. 80 de nuntași au fost nevoiți să se oprească din chef

Petrecere de nuntă la un local în Șaru Dornei, oprită de polițiști. Duminică, la ora 20.30, în cadrul Planului de acțiune pe linia prevenirii răspândirii Covid-19, lucrătorii Secției 15 de Poliție Rurală Vatra Dornei au efectuat verificări la locurile pretabile  organizării de evenimente private de pe raza de responsabilitate.

Cu această ocazie, la SC Certina Impex SRL din com. Șaru Dornei, lucrătorii de poliție au constatat desfășurarea unui eveniment privat (nuntă) la care participau aproximativ 70-80 de persoane.

Astfel, evenimentul a fost oprit, toți participanții fiind dispersați, iar cei doi organizatori și administratorul localului au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 cu amenzi în valoare totală de 4500 lei pentru organizarea, respectiv desfăşurarea unui eveniment în spaţiu închis.

La 05.03.2021, administratorul localului, respectiv Drobotă Costel, de 49 ani, din comuna  Șaru Dornei, a fost instruit pe bază de proces verbal cu privire la interzicerea  organizării de evenimente pe durata stării de alertă.

În cauză va fi informat DSP Suceava pentru luarea măsurilor complementare.

Distribuire articol