Foto/Wasea Boca zis Waseapp (USR PLUS), noul director al Cancelariei Prefectului. Intri in politică și ascensiunea este croită

Noul director al Cancelariei Prefectului de Suceava este Vasile Boca  sau Wasea Boca  zis  WASEAPP,  așa cum și-a înregistrat numele pe paginile de facebook.

Wasea a ținut să anunțe pe una din pagini că este director la Cancelaria Prefectului din partea  alianței USR PULS, având în vedere că prefectul Iulian Cimpoeșu (USR PLUS) este cel care își alege persoanele în cabinet.

Înainte de a ajunge însă la USR, Wasea a fost membru la Organizația de Tineret a PNL Suceava pe vremea când la conducerea Organizației Județene a PNL se afla Alexandru Băișanu.  Boca a dorit să acceadă și în Camera Deputaților din partea USR PLUS.

Vasile Boca, candidat pentru un loc in Parlament

 

De altfel, pe una din paginile de facebook sunt încă postate poze din campaniile  electorale ale liberalilor iar în postere se poate vedea chiar portretul fostului lider al PNL,  Crin Antonescu.

Vasile Boca a lucrat ca operator teren VT Consulting Group, adică  făcea sondaje pe teren pe partea USL. 

Surse din rândul USR susțin că proaspătul director al Cancelariei Prefecturii Suceava ar fi fost profesor de engleză cu jumătate de normă la o școală și tot cu jumătate de normă ar fi fost angajat la partid.

Una peste alta, Vasile Boca a trecut de la un partid la altul adică pentru înțelesul tuturor,  un alt traseist politic a ajuns pe o funcție de conducere într-o instituție reprezentativă a județului.

Între  timp trecând de la un partid la altul, Wasea  și-a schimbat puțin și look-ul, a ținut să își lase  barbă că poate cineva  nu își va aminti că înainte de a ajunge la USR PLUS a fost în tabăra liberală.    Pe 9 martie 2021, acesta anunța că a început un nou job la Instituția Prefectului Suceava ca DIRECTOR CANCELARIE.

Potrivit negocierilor PNL,USR PLUS, UDMR, funcția de prefect a județului Suceava în actualul Guvern revine USR PLUS iar cele două funcții de subprefect au revenit Partidului Național Liberal.

Rămâne de văzut cine va fi secretarul general al Instituției Prefectului, funcție ce ar trebui să fie deținută de un înalt funcționar public.

Distribuire articol