ACTUALITATE

Protest URIAȘ în Capitală față de restricții și portul măștii de protecție

Astăzi are loc, în Capitală, cel mai mare protest față de restricțiile impuse de autorități în pandemie. Sunt mai multe grupări care vor manifesta în locuri diferite, inclusiv cea a susținătorilor Dianei Șoșoacă. De altfel, oamenii se acuză reciproc de confiscarea protestului. Miting-ul se organizează în mai multe țări în același timp, relatează Realitatea PLUS.

rima manifestație va avea loc în Piața Victoriei din Capitală, la ora 13:00. Mai multe grupări, printre cea și cea a susținătorilor senatoarei Diana Șoșoacă vor manifesta împotriva măsurilor restrictive impuse de autorități. De aici vor pleca spre Piața Universității, unde va avea loc un alt protest, în jurul orei 15:00, condus de Pompiliu Diplan. De acolo vor pleca cu toții spre Parlament, unde va avea un alt protest până seara, târziu.

Se va protesta, de asemenea, și in Piața Leu din Capitală. Aici protestul va începe în jurul orei 19:00. Oamenii sunt însă nemulțumiți de faptul că protestul s-a scindat, deși scopul – spun ei – este comun: renunțarea la măsurile restrictive, dar și la obligativitatea privind vaccinarea anti-Covid.

Jandarmii sunt la curent deja cu aceste proteste, manifestațiile fiind anunțate și pe rețelele de socializare. De altfel, oamenii legii se aștepată să vină câteva mii de manifestanți din toată țara la protestul din Capitală.

Mitingul se organizează în mai multe țări, în același timp.

sursa:  foto arhiva