Mămică condamnată cu 6 ani închisoare pentru trafic de minori. Cei 6 copilași ai femeii preluați de Direcția Protecției Copilului

Mămică condamnată cu 6 ani închisoare pentru trafic de minorii. Cei 6 copilași ai femeii preluați de Direcția Protecției Copilului. Pe 2 aprilie,  Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 514/2021 din 02.04.2021 privind pe Răscol Florentina-Lucica, de 33 ani, din comuna  Ciprian Porumbescu, condamnată la pedeapsa 5 ani și 8 luni de închisoare pentru „trafic de minori”.

O echipă operativă din 2 polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia, care s-a deplasat la adresa de domiciliu, ocazie cu care a fost identificată femeia.

Totodată, lucrătorii din cadrul Autorității Tutelare – Primăria com. Ciprian Porumbescu, au procedat la preluarea celor șase copii minori ai condamnatei, fiind internați în regim de urgență într-un centru al DGASPC Suceava.

Aceasta a fost   condusă la sediul Secției nr.9 Poliție Rurală  Șcheia unde s-a procedat la prezentarea şi înmânarea unui exemplar al mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.514/2021 din 02.04.2021 emis/ă de  Tribunalul Suceava.

Răscol Florentina-Lucica a fost condusă de o escortă constituită din lucrători din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Șcheia la Penitenciarul Botoşani unde a fost încarcerată în vederea executării pedepsei.

 

Distribuire articol