Irina Loghin:Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină

Celebra artistă de muzică populară, Irina Loghin, susține că s-a vindecat de coronavirus, la vârsta de 82 de ani, cu o ”poțiune magică”, pe care o pregătește în fiecare dimineață și care spune că o ferește de orice boală.”Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină”

“Poțiunea magică” este, de fapt, ceai de cătină.

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin.

Totodată, cântăreața crede că poțiunea ei de cătina a ajutat-o și în perioada în care a fost infectată cu COVID-19, mai ales că a fost asimptomatică.

“Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfect, și am plecat acasă”, a mai spus ea, potrivit DCNews.

Distribuire articol