Centrul de Vaccinare de la Broșteni. Primarul Alexandru Hurjui a fost primul pacient vaccinat

Astăzi s-a deschis Centrul de Vaccinare de la Broșteni.  Anunțul a fost făcut de primarul Alexandru Hurhui care s-a și vaccinat, fiind primul pacient.

,,M-am programat, zilele trecute, în platforma de vaccinare de îndată ce acest lucru a fost posibil și am avut norocul să fiu primul pacient vaccinat. Le mulțumesc cadrelor medicale care s-au implicat în deschiderea centrului și ne ajutăm să facem pași spre normalitate. 💉M-am vaccinat pentru a fi protejat și pentru a-i proteja pe cei din jurul meu. Cred vaccinarea că este o dovadă de responsabilitate și deocamdată este singura armă pentru a lupta împotriva coronavirusului.  Cred că soluția pentru a ieși învingători din această luptă este să ne vaccinăm pentru că numai astfel putem reveni la viața noastră, de dinainte de pandemi,, arată edilul.

 

Primarul are și un sfat pentru localnici și nu numai:

,, Pe voi, pe toți, vă sfătuiesc să faceți ceea ce vă dictează conștiința însă vă rog să vă informați din surse oficiale, să îi întrebați pe medicii în care aveți încredere ce vă sfătuiesc să faceți. Un lucru este însă cert: trebuie scăzută presiunea pe sistemul sanitar care este în pericol să intre în colaps. ✅Eu m-am vaccinat pentru că cred în specialiștii din sistemul de sănătate, pentru că vreau să contribui direct la eradicarea bolii prin imunizare și pentru că pot oferi mai mult societății, de aceea trebuie să fiu sănătos! ✅M-am vaccinat pentru că mi-e dor să-mi îmbrățișez părinții fără să-mi fie frică, pentru că vreau să văd zâmbetele de pe fețele celor dragi și să pot petrece timp cu ei fără griji, pentru că vreau să văd chipurile oamenilor când îi salut, pentru că vreau să le strâng mâna… Îmi vreau înapoi viața de dinainte de pandemie și știu că cu fiecare om imunizat mai facem câte un pas pentru a pune virusul în izolare. 📱📲Platforma de programări este funcțională, vă puteți programa on-line la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ sau la Centrul de Vaccinare Broșteni sunând la numărul de telefon 0214 144 425.

Distribuire articol