Femeie, din Preutești, și-a ucis soțul cu o singură lovitură de cuțit. A fost arestată

Crimă în Sâmbăta Mare. O femeie și-a ucis soțul. Ea l-a înjunghiat cu un cuțit în zona pieptului. A fost arestată.  Cercetările au fost efectuate de echipă operativă din cadrul Serviciului Investigații Criminale și a Serviciului Criminalistic, din cadrul IPJ sub coordonarea unui procuror criminalist.

Sâmbătă, pe fondul consumului de alcool, între soții Balan Dănuț și Balan Elena, de 53 ani, din comuna Preutești, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia Balan Elena l-a înjunghiat o singură dată cu un cuțit în zona pieptului pe soțul său Balan Dănuț, cauzându-i o leziune care la scurt timp a condus la deces. Cadavrul numitului Bălan Dănuț a fost transportat la morga Spitalului municipal Fălticeni urmând ca în cursul zilei de  duminică, să fie efectuată necropsia.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 ore a inculpatei Balan Elena, pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” raportată la infracțiunea de „omor”.

Cea în cauză a fost introdusă în CRAP al IPJ Suceava, urmând ca în ziua de 02.05.20211 să fie prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

A  fost efectuată necropsia cadavrului stabilindu-se că moartea lui Balan Dănuț a fost violentA și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute consecutive hemopericardului secundar unei plăgi înțepat-tăiate cardio-pericardice ce s-a putut produce prin lovire cu un corp înțepător-tăietor.

În urma probatoriului administrat în cauză, inculpata Balan Elena a fost prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost însușită de către instanța de judecată care a emis față de aceasta un mandate de arestare preventivă pe o durată de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor.

Cea în cauză a fost introdusă în CRAP al IPJ Suceava.

Distribuire articol