Bărbat din Brodina, reținut în a doua zi de Paște. Urmărire în trafic. Ce a făcut

Bărbat din Brodina reținut în a doua zi de Paște. Ieri, la ora 15:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, pe strada Calea Cernăuți, de pe raza orașului Vicovu de Sus, au observat  circulând  din direcția comuna Vicovu de Jos către comuna Straja, autotutilitara marca Mercedes-Benz la volanul căruia se afla Mehmedeniuc Dan din comuna Brodina, care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

n interiorul autoturismului pe bancheta dreaptă față,  în calitate de pasager, a mai fost observată o persoană de sex masculin.

S-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului care și-a continuat deplasarea aproximativ 400 de metri, circulând sinuos.

Autoturismul marca Mercedes-Benz fiind prevăzut cu geamuri în partea din spate s-a putut observa cum conducătorul auto Mehmedeniuc Dan, s-a schimbat de la volanul autoturismului cu cealaltă persoană ce era pasager pe scaunul din partea dreaptă față. Ulterior conducătorul auto s-a conformat, oprind autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului.

S-a procedat la testarea conducătorului auto Ignat Ilie cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mehmedeniuc Dan a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că Mehmedeniuc Dan are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

S-a dispus reținerea lui Mehmedeniuc Dan, pentru o perioadă de 24 de ore. Cel în cauză a fost depus în C.R.A.P. Suceava.

 

 

Distribuire articol