Studentă la Iași, de 19 ani, din Cârlibaba, găsită moartă într-o cameră de cămin

Carmen Macovei, de 19 ani, din Cârlibaba era  studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatica Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi”.

Sâmbătă seara, pe 1 mai, înainte de Înviere, o studentă a fost găsită moartă într-o cameră de cămin din campusul ”Tudor Vladimirescu” din Iași.

Deși inițial s-a spus că studenta era originară din județul Botoșani, ulterior presa ieșeană a flat că fata este din Cârlibaba, județul Suceava.

Fata de 19 de ani  nu răspundea la telefon, motiv pentru care parintii extrem de îngrijoraţi au sunat sâmbătă la 112.

Portarul căminului a deschis camera în care era cazată studentă şi  fata a fost găsită fără suflare. De urgentă, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a putut doar să constate decesul.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului nu au găsit urme de violenţă pe trupul fetei. Prima variantă în opinia anchetatorilor este sinuciderea cu pastile, însă necropsia va stabili cu exactitate cauza morții. Nu a fost găsit niciun bilet de adio.

Polițiștii din cadrul IPJ Iași au avut o primă reacție oficială în legătură cu moartea studentei: ”În jurul orei 20:00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu a fost găsită o tânără posibil decedată. Potrivit primelor informaţii nu au fost găsite urme de violenţă fizică asupra victimei.”, au precizat reprezentatii IPJ Iași”

Cei care au cunoscut-o sunt șocați de vestea morții ei. Zeci de mesaje au fost transmise pe facebook.

Andreea Denisa: Sunt șocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu o ființă atât de gingașă….nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la școală….nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător ca și Alexandra ….mult prea devreme, aveai un viitor în față. Condoleanțe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu, odihnește-te în pace! 😭😭😭😭😭 Carmen Macovei …
Mariana Clain : Chipul tău blând a rămas în imaginea mea.Te -ai retras în lumea celor drepți și bun, suflet bun ce ai fost. Dumnezeu să îți vegheze somnul de veci !Drum lin alături de îngeri către Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag.Odihnă veșnică.Dumnezeu să le de-a putere familiei să treacă peste această grea încercare . Dumnezeu să o ierte.😂😭😭😭😭 

”Sunt șocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu, o ființă atât de gingașă… nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la școală… nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător ca și Alexandra… mult prea devreme, aveai un viitor în față. Condoleanțe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu, odihnește-te în pace”, este un alt  mesaj.

 

 

Distribuire articol