Preşedintele Klaus Iohannis a semnat acreditarea a 12 ambasadori români

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de acreditare a 12 ambasadori români, între care se numără şi George Maior. Acesta a fost acreditat în calitate de ambasador al României în Iordania.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, George Cristian Maior a fost acreditat în calitate de ambasador al României în Regatul Haşemit al Iordaniei, cu reşedinţa la Amman, Gruia Otiliu Jacotă –  în Algeria, cu reşedinţa la Alger, Monica-Mihaela Ştirbu – în Brazilia, cu reşedinţa la Brasilia, Floricel-Paul Mocanu – în Republica Chile, cu reşedinţa la Santiago de Chile, Theodora Magdalena Mircea – în Cuba, cu reşedinţa la Havana.

Şeful statului i-a acreditat şi pe Călin-Rolo Stoica – în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Estonia, cu reşedinţa la Tallinn, Mugurel Ioan Stănescu în Kuweit, cu reşedinţa la Kuwait, Madălina Lupu – în Kazahstan, cu reşedinţa la Nur-Sultan, Alexandrina-Livia Rusu – în Marele Ducat al Luxemburgului, cu reşedinţa la Luxemburg, Adriana-Loreta Stănescu – în Germania, cu reşedinţa la Berlin.

De asemenea, preşedintele Iohannis a semnat acreditarea lui Marius-Gabriel Lazurca, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Mexic, în Nicaragua, în Republica El Salvador şi Costa Rica şi în calitate de ambasador extraordinar şi în Guatemala, cu reşedinţa la Ciudad de Mexico şi a Mariei Ciobanu, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Maroc, şi în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Islamică Mauritania, cu reşedinţa la Rabat.

Distribuire articol