Bărbat din Straja, gasit spanzurat in podul casei

Ieri, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112 de către  un localnic din comuna Straja cu privire la faptul că numitul Cornaci Vasile de 51 ani din comuna/sat Straja, a fost identificat decedat (spânzurat) în podul casei de locuit.

Locul de unde se reclamă fapta de ucidere din culpă se află situat pe raza comunei Straja, la imobilul ce aparține numitului Cornaci Vasile. Acesta a fost identificat spânzurat în podul casei de locuit de către mama sa.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus care a constatat decesul numitului Cornaci Vasile.

Din discuțiile purtate cu fratele persoanei decedate,  reiese faptul că acesta nu era cunoscut cu probleme medicale sau afecțiuni psihice și nu se cunoaște motivul care l-ar fi determinat pe numitul Cornea Vasile să recurgă la un asemenea gest.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosarul penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”, care urmează a fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.

Distribuire articol