Restricții la ultimul apel de seară al Promoției 2021 Regele Mihai I – 100 de la Colegiul Național Militar. Cine va avea acces

Vor fi restricții privind accesul în incinta Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare,, din Câmpulung Moldovenesc in contexul pandemiei de coronavirus.Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook de conducerea instituției militare de învățământ din orașul de la poalele Rarăului.
Acces permis doar pentru anumite categorii de persoane:
Ultimul apel de seară al Promoției 2021 „Regele Mihai I – 100” va avea loc marți, 22 iunie, începând cu ora 18.00. Acest moment este unul extrem de emoționant atât pentru elevii claselor a XII-a, care se pregătesc de absolvire, cât și pentru ceilalți ștefăniști, care își iau rămas bun de la colegii lor mai mari.
Apelul de seară face parte din programul zilnic al unui elev de colegiu militar și se execută numeric, pe subunități, de către elevii gradați. La terminarea numărătorii, aceștia raportează elevului plutonier adjutant efectivul prezent și absent.
𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 (părinți/tutori legali ai elevilor claselor a XII-a) este 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐢𝐬 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞:
– vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore);
– care prezintă rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore);
– care se află în perioada cuprinsă cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Bază legală: Hotărârea nr 38/09.06.2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesare a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid – 19.
Foto: Arhiva colegiului
Distribuire articol