ACTUALITATESOCIAL

Peste 100 de percheziții la contrabandiștii de țigări din Arad. Posibilă legătură cu asasinarea afaceristului Ioan Crişan

Percheziții de amploare la suspecți de trafic de droguri și țigări, marți dimineață, la Arad.

Mascații descind la peste 100 de persoane bănuite de trafic de droguri și țigări. La momentul publicării acestei ştiri, perchezițiile sunt în desfășurare şi, cel mai probabil, vom avea şi suspecţii duşi la audieri.

Se fac filtre în mai multe locuinţe din Arad. De asemenea, sunt si filtre la urcarea pe autostradă.

Percheyziţiile vin în contextul în care la Arad, acum mai bine de o lună și jumătate, a fost ucis un om de afaceri într-un atentat cu bombă și, până la acest moment, nu se știe cine ar fi putut comite o asemenea faptă. La un moment dat, s-a speculat însă că ar fi avut legătură cu traficul de ţigări.

Afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase. Părea o zi obișnuită de sâmbătă, iar omul, cu puțin timp înainte să moară, și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad.

Nu se știe nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii. Cert este că în mașina afaceristului au fost găsite două probe de ADN. Una dintre ele îi aparține lui Ioan Crișan, iar cealaltă nu apare în baza de date din România.

Urmează să vedem dacă operaţiunea de amploare de astăzi va duce la vreo conexiune certă cu asasinatul care a zguduit România.