Foto/A fost rupere de nori in Moldova Sulița. Oamenii s-au trezit din nou cu gospodăriile inundate. Sătenii arata cu degetul spre autorități care nu fac nimic

A fost rupere de nori din nou în comuna Moldova Sulița, satul Benia.  Sătenii s-au trezit la câteva  zile de la inundații, din nou cu gospodăriile inundate. Localnicii arata cu degetul către autoritățile locale și județene care nu fac nimic.  Nimănui nu îi pasă că intr-o clipă, ar putea rămâne fără gospodării. Într-o clipă locuințele le pot fi luate de furia naturii.  Nici bine  au scăpat de o viitură că astăzi, oamenii au avut parte din nou de  o ploaie torențiale care a umflat din nou pârâul Beni.

,,Si astăzi după o ploaie de 15 minute apa a intrat din nou în curțile oamenilor din cauză că nu a făcut nimic.Nu a făcut nimic nici primarul , cel care conduce comuna, Nu a trimis măcar să aducă un utilaj să înceapă să curețe albia . Nu a făcut nimic nimeni.  Pentru că nu se ia nici o măsură şi se anunță ploi în continuare suntem în mare pericol mai multe case şi nimeni nu face nimic,, susțin la unison sătenii afectati.  Cei care conduc comunitate locala, la viituar de zilele trecute, au venit, s-au mirat și au promis că albia se va curața. Deocamdată nimic, puhoaiele au cărat ce au găsit în cale.

La fiecare rupere de nori, localnici stau cu frica in san si pregatiti sa fugă din calea puhoaielor.

Distribuire articol