Suceava. Șocant. Femeie găsită într-un sac de plastic pe casa scării

Descoperire socanta in scara unui bloc din Suceava.  O femeie bolnavă, care arăta ca un copil, a fost găsită într-un sac de plastic. Politistii au intocmit osar penal, urmând să fie stabilită cu exactitate încadrarea juridică a faptelor în funcţie de verificările care se fac la această oră”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Astăzi, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca o minoră ar fi fost identificată pe casa scării a unui bloc într-un sac din plastic.

Persoana a fost găsită de echipajul de poliție prezentând semne vitale, dar în stare de semiconștiență, fiind solicitat echipaj de ambulanță și fiind transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. La unitatea medicală persoana în cauză și-a revenit și este în afara oricărui pericol.

Purtatorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu a declarat că in urma investigatiilor preliminare I s-a stabilit ca victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani cu grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. Aceasta locuiește într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond cei doi (mama si fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o într-un sac și ar fi abandonat-o în scara blocului în care locuiesc.

La fața locului s-a deplasat echipă operativă complexă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava  și laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor doua persoane agresoare.

Polițiștii au  întocmit dosar penal, urmând să fie stabilită cu exactitate încadrarea juridică a faptelor în funcție de verificările care se fac.

Distribuire articol