Cadavrul unui bărbat, scos din albia râului Siret: ,,Să nu mă căutați eu plec și nu mă mai vedeți niciodată”.

Cadavrul unui bărbat, scos din albia râului Siret. Ieri după-amiază, Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată despre faptul că pe albia râului Siret, în zona numită Cioroi, plutește cadavrul unei persoane de sex masculin.

Focșa Gelu, de 61 ani, cu domiciliul în satul Rotunda, orașul Liteni, a plecat voluntar de la locuința sa, din dimineața zilei de 18.07.2021 și nu a mai revenit.

Cadavrul acestuia  fost găsit la aproximativ 20 de metri în albie, față de malul râului Siret.

Acesta a fost identificat de către soră.Femia a mai adaugat  că, în timp ce a ieșit din curte, Focșa Gelu a menționat următoarele: ,,să nu mă căutați eu plec și nu mă mai vedeți niciodată”.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvare din cadrul S.A.J. Suceava care a confirmat decesul lui  Focșa Gelu și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni pentru scoaterea cadavrului din albia râului Siret.

Având în vedere condițiile în care a decedat, în cauză se impune efectuarea necropsiei cadavrului acestuia în vederea stabilirii cauzelor decesului, care a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

 

           

Distribuire articol