Trei centre de vaccinare din Suceava îşi suspendă activitatea în luna august

Trei centre de vaccinare din municipiul Suceava îşi vor suspenda activitatea pe parcursul lunii august, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Ion Lungu.

Edilul a spus că, potrivit unei adrese primite de la Direcţia de Sănătate Publică Suceava, se va suspenda activitatea de vaccinare la centrele amenajate la Şcoala ‘Miron Costin’, la Colegiul Naţional ‘Ştefan cel Mare’ şi la Universitatea ”Ştefan cel Mare” (USV), în perioada 1 august – 1 septembrie.

În funcţie de evoluţia pandemiei, se vor lua alte măsuri‘, a spus Lungu.

El a precizat că, din 15 ianuarie şi până pe 18 iulie, în municipiul Suceava au fost vaccinate 63.684 de persoane, dintre care 44.283 cu Pfizer, 11.587 cu Moderna, 5.768 cu AstraZeneca şi 2.046 cu Johnson & Johnson.

Chiar dacă a mai crescut cu vreo 100 faţă de luna trecută numărul vaccinărilor în municipiul Suceava, rata vaccinării tot este redusă”, a spus Lungu, precizând că, în prezent, rata de incidenţă în oraş este de 0 la mia de locuitori.

Potrivit primarului, vor rămâne deschise centrele de vaccinare din parcarea Shopping City Suceava şi de la Iulius Mall, unde adresabilitatea este mai ridicată

Distribuire articol