ACTUALITATESOCIAL

Om de afaceri, acuzat de sex cu MINORE. Bărbatul a fost reținut

Omul de afaceri în vârstă de 47 de ani, patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach, a fost reținut, luni, de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj. Bărbatul este acuzat că a întreținut în mod repetat relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani.

Potrivit Gorjonline.ro, împotriva afaceristului au fost depuse plângeri penale de către două minore, în care fetele au menționat că au întreținut relații sexuale cu acesta, timp de aproape două săptămâni, repectiv la jumătatea lunii august, după ce ar fi consumat substanțe interzise la piscina deținută de bărbat.

Mărturiile care au ajuns la oamenii legi, împreună cu înregistrări audio-video, sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Afaceristul Laurențiu Maronidis a ajuns în Arestul IPJ Gorj, pentru 24 de ore, fiind reținut de organele judiciare care investighează mai multe infracțiuni care ar fi fost comise de acesta la complexul de agrement Piscina Elegance Beach.

”La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani, din municipiul Târgu-Jiu și orașul Turceni. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Gorj.