ANUNȚ

Barbat din Burla, s-a stins din viata sub privirile soției. Mai bine de jumtate de zi, amandoi au muncit in gospodarie

Barbat din Burla, s-a stins din viata sub privirile soției. Mai bine de jumtate de zi, amandoi au muncit in gospodarie. Acum familia se pregateste de inmormnatare.  Huceac Vasile locuia la imobilul din comuna Burla, județul Suceava, împreună cu soția sa,

Ieri, barbatul  a desfășurat activități gospodărești în curtea imobilului, iar în jurul orelor 16.50, întrucât acuza o stare de oboseala, a pătruns în locuință și s-a întins pe pat. La scurt timp, soția acestuia a constatat că susnumitul este inconștient, fapt pentru care a solicitat prin SNUAU 112 deplasarea la fața locului a unui echipaj medical.

În urma deplasării la fața locului, personalul medical după ce au efectuat manevrele de resuscitare, au constatat decesul acestuia.

Localnicul  figura în evidențele medicului de familie cu afecțiuni medicale de natură cardiacă.

Cu ocazia cercetării la fața locului și a examinării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.