NAȚIONALPOLITIC

Orban, avertisment pentru tabăra Cîțu: ”Vom deveni adversari care se luptă până la moarte”. Ce spune Flutur, cel care s-z dezis de fostul premier Orban

Preşedintele PNL,Ludovic Orban  a declarat în fața colegilor liberali din Brașov că, în cursa pentru câștigarea unui nou mandat la șefia partidului, alături de el au rămas oameni de caracter, cinstiți, care au fost amenințați sau și-au pierdut funcțiile. Ludovic Orban și-a avertizat adversarii să nu îl aducă în situația în care să nu mai aibă nimic de pierdut.

Preşedintele PNL a declarat în fața colegilor liberali din Brașov că, în cursa pentru câștigarea unui nou mandat la șefia partidului, alături de el au rămas oameni de caracter, cinstiți, care au fost amenințați sau și-au pierdut funcțiile. Ludovic Orban și-a avertizat adversarii să nu îl aducă în situația în care să nu mai aibă nimic de pierdut.

 

Ce spune Flutur, cel care a fost in spatele lui Orban dar si a lui Citu, cand cei doi au fost la Suceava. De altfel,  Flutur s-a aflat mai des in tabara actualului premier si a mers chiar si la Botosani pentru a fi alaturi de Florin Citu.

Flutur, a criticat faptul că s-a permis ca actuala confruntare din interiorul partidului să dureze trei luni în loc de una, lucru care a avut consecințe asupra partidului. ”Festivalul democrației ne-a omorât”, a spus acesta.

”Îmi exprim regretul. Nu se poate să laşi trei luni de zile festivalul democraţiei, care ne-a omorât. Am contribuit la breaking-news-uri toată vara. În loc să dureze o lună de zile totul, ca partid de guvernământ, ne-am întins pe trei luni şi vedeţi cu ce consecinţe. Am greşit. Şi nu trebuia să greşim, dar poate învăţăm din asta ceva. Mai e puţin şi închidem această poveste“, a spus Flutur vineri, în şedinţa Consiliului Director Judeţean al PNL Iaşi, la care a participat şi Florin Cîţu.

Liderul PNL Suceava le-a transmis liberalilor că, după acest scandal, este necesar ca echipa câștigătoare la Congres să dea dovadă de înţelepciune şi ”să facă eforturi să lase de la ei pentru unitatea PNL”.

”Este loc pentru fiecare, indiferent de opţiunea pe care o are. Mă rog la Dumnezeu să se termine cât mai repede Congresul ăsta”, a mai spus Flutur, un susținător al premierului.

Alegerile din PNL vor avea loc pe 25 septembrie.