LOCALPOLITIC

Primarul din Bosanci critica DICTATURA lui FLUTUR in PNL Suceava. Sustinatorii lui Orban eliminati din lista pentru Congres

Primarul din Bosanci, Neculai Miron critica DICTATURA lui Gheorghe FLUTUR,liderul liberalilor suceveni la nivel de judet  in PNL Suceava. Nu este singurul edil care sustine cu tarie ca in PNL Suceava decizia apartine unei singure persoane, Gheorghe Flutur.
,, Nu contam decat un vot. Am fost cu probleme la CJ de ordin social . Mi-a fost jena de raspunsul primit  din partea lui Cristi Cretu, unul care  a ajuns vicepresedinte pus de Flutur. Nici nu am sa mai trec,, ne spune un alt edit sub protectia anonimatului.
Stiridinbucovina.ro a publicat inca de luna trecuta , ca primarii din Bosanci si Ipotesti au interdictie de a participa la Congresul PNL din 25 septembrie pentru simplu motiv ca sunt sustinatori ai lui Ludovic Orban. Doar ca probabil, unora li se parea o gluma.
Nu trebuie omis faptul ca Flutur este sustinator al premierului Florin Citu la conducerea PNL in timp ce deputatul Ioan Balan este in tabara Orban. Sunt si tensiuni in PNL Suceava, Flutur apeland la primari pentru a-l sustine pe Florin Citu.
Edilii au promisiuni ca vor primi si bani mai multi de la CJ.  Pe la Consiliul Judetean se face un fel de pelerinaj atunci cand Flutur are nevoie de sustinerea unei decizii care sa ii aduca putere.
Primarul din Bosanci a publicat pe pagina sa de facebook o scrisoare deschisa adresata presedintelui Romaniei, presedintelui PNL Ludovic Orban si membrilor liberali. Neculai Miron a tintit functia de vicepresedinte al PNL Suceava, numai ca locul sau a fost luat de administratorul public al judetului, Irina Vasilciuc-persoana de incredere in CJ al lui Gheorghe Flutur.
De altfel Flutur si-a pus un consilier personal, facut de acelasi Flutur, vicepresedinte CJ, responsabil Colegiul 3 in locul Catalinei Culipei. Una peste alta, cu aceeasi tarie ca inainte de starea de urgenta, Flutur decide soarta PNL Suceava,in conditiile in care votul l-a obtinut cu sprijinul oamenilor din teritoriu.
Flutur a prins din nou putere si glas dupa ce a alocat aproape 8 miliarde de lei vechi, Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor si a urcat pe Altarul de Vara al Manastirii Putna si a inceput petrecerile de folclor. In stare de alerta, a dus oamenii din tot judetul la Hora de Prislop unde avea sa joace si sa chiuie de parca  poporul nu mai poate de bine.
,, -Domnule Președinte KLAUS IOHANNIS
-Domnule Președinte Al Partidului Național Liberal Ludovic Orban și stimați membri ai PNL
Cu regret vă anunț că astăzi la Suceava președintele Organizației Județene Gheorghe Flutur, încins în ,,Festivalul dictaturii” , nu cel al democrației, cum îl numea într-un discurs la Iași, a eliminat din delegația pentru Congresul Național Liberal din 25 Septembrie toți simpatizanții domnului Orban și a interzis prezența unor președinți de organizații locale de a participa la moțiune.
Domnule Flutur vă amintesc că, conform Statutului PNL, PNL urmărește respectarea valorilor universale ale libertății și demnității umane , a principiilor democrației constituționale, asigură dreptul la libera exprimare și la consolidarea democrației. (ART.5)
Fără discriminări sau privilegii, membri PNL, pot să își exprime liber opiniile cu privire la opțiunile politice ale partidului, la activitatea organismelor de conducere ale acestuia și a reprezentanților partidului în funcții numite sau alese, să aleagă, să candideze și să fie aleși.(ART.24)
Acest drept a fost luat nu numai unor simpli membri , ci și unor președinți de organizații care au obținut în jur de 70 % la alegerile prezidențiale și locale!
,,Doamne iartă-l că nu știe ce face”