ACTUALITATESOCIAL

Exclusiv/Primarul din Câmpulung, socru mare. Fiul polițist, Dan Negura se insoara. Nași: Ilie Bolojan și Marin Barbu

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, socru mare. Fiul, polițistul Dan Negură face cununia religioasa la inceputul lunii octombrie. Aleasa inimii este o tânără frumoasa, fosta MISS BOBOC 2015 la Colegiul Național de Informatica ,,Spiru Haret,, Suceava,  Anca Cheia.

,, I love you to the moon and back ,, este mesajul postat de iubita si sotia ofițerului de poliție. Nașii sunt pe aleși pe sprânceana.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan si sotia, Ioana precum  și artistul Marin Barbu si sotia, Ioana, sunt părinții spirituali ai viitorilor miri.

Cununia religioasa

a avea loc pe 3 octombrie 2021, la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Câmpulung Moldovenesc iar petrecerea de zi va avea loc la Restaurantul Grand Salon din orașul de la poalele Rarăului.

Ofițerul de poliție a fost retrogradat anul trecut dupa ce ar fi participat la  o petrecere cu Arian Corduneanu. Dupa o anchetă internă, din funcția de ofițer  specializat în structura economică, ca subcomisar la departamentul judiciar de furturi. În luna octombrie a anului trecut, Corduneanu a ieșit la o cafea în oraș cu Dan Negură. Acesta fiind angajat la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, dar și fiul primarului din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

Poze la piscină și la cafenea

Chiar Negură jr a publicat pe Facebook,potrivit Libertatea,  mai multe fotografii în care apărea alături de cunoscutul membru al lumii interlope, Adrian Corduneanu. După preluarea acestora de presa locală, le-a șters și a susținut că sunt un trucaj.

Întrebat de jurnaliștii suceveni dacă profilul de Facebook în care apare la piscină sau la volanul unui autoturism BMW este al lui, Negură jr a negat. Dar la o oră după discuția telefonică avută cu jurnaliștii în octombrie, profilul a fost dezactivat. Aceasta nu era singura imagine în care apărea lângă „Beleaua”.

Mai postase o fotografie stând alături de Corduneanu la o piscină şi ciocnind o halbă cu bere. Mai mult, cei doi erau prieteni buni și extrem de activi pe Facebook, comentându-și și apreciindu-și reciproc fotografiile și postările, arata Libertatea.

In urma cu doua luni, Dan Negura a trecut la Compartimentul Protecția Animalelor.

In declaratia de avere, Dan Negura sustine ca detine un autoturism Volkswagen Passat, fabricat in 2007.  Ce mai deține ofițerul de poliție originar din Câmpulung Moldovenesc: