ACTUALITATE

O femeie din Fântânele, batuta de concubin, dupa ce il suspecta ca are o amanta

O femeie din Fântânele, batuta de concubin, dupa ce il suspecta ca are o amanta. Noaptea trecuta, polițiștii Sectiei 2 Ipotești au fost sesizați  prin SNUAU 112 de către o femeie, din comuna Fântânele, că o femeie este agresată.

Un barbat  și concubina acestuia, ambii sub influența băuturilor alcoolice duminica,  în jurul orei 23.20, în timp ce se deplasau spre domiciliu, ajunși în fața locuinței unei localnice , în urma unor discuții contradictorii pe fondul geloziei, barbatul, de 42 ani, a lovit-o pe concubina sa cu palmele peste față. Întrucât concubina, de 31 ani,  nu a suferit leziuni, aceasta nu a solicitat deplasarea la fața locului a un echipaj de ambulanță.

În cauză a fost completat formularul de evaluare al riscului privind emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă în urma rezultatului s-a stabilit faptul că nu există un risc iminent asupra vieții și integrității victimei. Totodată,  femeia a fost informată cu privire la faptul că se poate adresa Judecătoriei Suceava, în vederea emiterii unui ordin de protecție împotriva soțului ei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,violență în familie”.