ADMINISTRATIE

Prefectul de Botoșani s-a plâns armatei americane despre contrabanda cu țigări și migranții care nu reușesc să se integreze

O delegația militară româno-americană CIMIC a fost primită  astazi, de prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, la Palatul Administrativ. Discuțiile au fost succinte și la obiect, militarii din cadrul Afacerilor Civile fiind interesați să afle care sunt punctele forte ale județului Botoșani, precum și cele slabe.

Au fost abordate principalele probleme ce survin din situarea Botoșanilor la granița țării și Uniunii Europene, Dan Nechifor amintind despre contrabanda cu țigări și metodele din ce în ce mai moderne care se folosesc în această activitate ilegală, dar și despre imigranții ajunși la noi care, deși în număr redus, nu reușesc să se integreze,potrivit monitorul de Botoșani.

Prefectul le-a mulțumit membrilor delegației că au reușit să ajungă la Botoșani, în pofida valului pandemic, subliniind că în acest context colaborarea sa cu structurile militare a fost de succes și anul trecut și se pare că va fi și în viitorul apropiat.