ACTUALITATESOCIALULTIMA ORĂ!

Foto/Un tânăr a decedat iar alte două persoane au ajuns la spital. Motocicletă intrata în remorca unui tractor

Targedie într-o familie din județul Suceava.Tanar de 21 de ani, decedat. Alte două persoane ranite in accident,  au fost transportate de spital.

O motocicleta a  intrat în remorca unui tractor pe raza localității Verești. Acesta este evenimentul rutier in urma caruia o familie a ramas fara un fiu.

Ce spunea informarea ISU Bucovina imediat dupa accidentul de duminica:

Intervin la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.  La fata locului a fost trimisă și o autospecială de stingere dotată echipament pentru descarcerare, împreună cu o ambulanța de la SAJ.  Trei persoane sunt rănite dintre care una este inconștientă, i se aplică manevrele de resuscitare.

Tanar gasit in stare de inconstienta

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, care conducea motocicleta, a fost găsit de salvatori în stare de inconştienţă. I s-au aplicat protocolul de resuscitare, dar nu a răspuns la acesta, fiind declarat decesul.

Ceilalţi doi ocupanţi ai motocicletei, o tânără şi un alt tânăr în vârstă de 28 de ani, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, în cauză s-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Totodată, după verificarea în baza de date a poliţiei, s-a constatat că tânărul care conducea motocicleta nu poseda permis.