JUSTIȚIEULTIMA ORĂ!

Inginera din Dorna Candrenilor, 15 ani de inchisoare pentru că și-a ucis 3 copii

Decizie a instanței din județul Suceava. Inginera A.P din comuna suceveana Dorna Candrenilor care si-a omorat 3 copii a fost condamnata la 15 ani de inchisoare de judecatorii Tribunalului Suceava.

Femeia, care lucra la o multinationala a nascut trei copii pe care i-a crescut in satul sucevean Poiana Negri. Conform rechizitoriului procurorilor, in toamna anului 2015, femeia a ramas insarcinata din nou insa nu i-a spus sotului. In iunie 2016, femeia a nascut intr-un lighean, acasa, l-a acoperit cu o patura si l-a ascuns in camera centralei.

A doua zi, femeia a sapat o groapa in gradina si a ingropat cadavrul nou nascutului. In 2017, femeia a ramas din nou gravida si a nascut in februarie 2018, din nou singura, la domiciliu. Si in acest caz, inginera a apelat la acelasi gest, ingropandu-si pruncul in gradina casei.

In august 2019, femeia a nascut din nou, dupa ce a ascuns sarcina de apropiati. Inginera a bagat bebelusul intr-un sac menajer dupa ce i-a dat nastere in baie. Micutul a murit asfixiat. Femeia a bagat sacul într-o cutie de carton pe care a dus-o în casa bătrânească şi a aşezat-o pe un dulap. La fel ca in celelalte cazuri, femeia s-a comportat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

A.P a fost prinsa dupa ce un politist a aflat ca femeia cu sarcina vizibil avansata nu mai avea burta. Luata la intrebari, femeia a recunoscut senin si despre celelalte cazuri. Sentinta judecatorilor poate fi atacata cu apel. In prezent, femeia se afla in libertate.