JUSTIȚIE

53 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, vânzare și deținere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu

Procurorii DIICOT Craiova au efectuat, miercuri, 53 de percheziţii domiciliare în judeţele Dolj, Olt şi Mehedinţi, la adresele a 25 de persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, vânzare și deținere de droguri de risc și mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite și ridicate 29 de telefoane mobile, 6 memory-stick-uri, o tabletă, un card de memorie, 179 de pachete cu țigarete, fără timbru fiscal, un act de identitate fals, o bancnotă de 50 de euro falsă, 28 de grame de cocaină, 22 de semințe de cannabis, 2 comprimate MDMA, 3 grindere cu urme de materie, 2 balanțe electronice, precum şi mai multe bunuri ce prezinta urme de materie (pungi, recipiente, farfurii, carduri și bancnote).

De asemenea, au fost ridicate sumele de 58.000 de lei, 40.000 de euro, 4.100 de dolari și 680 de lire sterline. 15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, pentru audieri.