ACTUALITATE

După Orban, încă doi parlamentari au demisionat din grupul parlamentar PNL. Bălan: Niciodata nu voi demisiona niciodata

Senatorul PNL, Ovidiu Iosif Florean, dar și deputatul Alexandru Kocsis au anunţat, miercuri, că se retrag din grupul parlamentar al PNL. Deputatul PNL, Ioan Bălan, un apropiat al fostului lider ar Partidului Național Liberal Ludovic Orban, a declarat că niciodata nu va parasi PNL si nici grupul parlamentar.

„De astăzi mă retrag din grupul parlamentar al PNL şi voi activa, cel puţin temporar, ca deputat neafiliat. Nu demisionez din PNL, dar nici nu voi mai valida orgoliile politice ale unor copii bătrâni, Klaus Iohannis şi Florin Cîţu, persoane care nu sunt capabile să înţeleagă dramele umane care se petrec în jurul lor.

Am speranţa că PNL se va trezi în timp util şi va redeveni acel partid serios care a guvernat ţara anul trecut şi care, în campania electorală, a vorbit doar despre cum vom dezvolta România cu bani europeni”, a spus Alexandru Kocsis în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit DCNews.

Pe de altă parte, senatorul Ovidiu Florean, a declarat chiar din ziua în care Ludovic Orban și-a depus demisia, că îl va susține și îl va sprijini în continuare pe fostul lider PNL.