CRYPTO

Reddit se pare că va simboliza punctele de karma și va integra 500 milioane de utilizatori noi

Inginerul Reddit, Rahul, evidențiază eforturile platformei de social media de a îmbunătăți interacțiunea cu utilizatorii prin diverse inițiative de criptomonede.
Gigantul american de socializare Reddit ar putea converti în curând punctele karma ale utilizatorilor în jetoane bazate pe Ethereum (ERC-20) și să îmbarce 500 de milioane de noi utilizatori de cripto-monede în acest proces, potrivit unui inginer Reddit recent angajat.

O serie de tweet-uri realizate de inginerul Reddit, Rahul, evidențiază eforturile Reddit de a îmbunătăți interacțiunea cu utilizatorii prin diverse inițiative privind criptomonedele. Așa cum Cointelegraph a raportat în iulie 2021, platforma și-a lansat propriul rollup de nivel doi folosind tehnologia Arbitrum pentru punctele sale de recompensă, numit Community Points. Potrivit site-ului:

„Punctele tale Community Points există pe blockchain, independent de Reddit, unde pot fi controlate doar de tine (la fel ca Bitcoin (BTC) !)”.
Cum vom reuși acest lucru?

Reddit a încheiat un parteneriat cu @OffchainLabs (@arbitrum) și a creat propria noastră instanță separată.

Punctele comunității pentru 2 subreddits (~80.000 de utilizatori) sunt deja pe Rinkeby Testnet în rețeaua noastră Arbitrum (separat de Arbitrum One).

– Rahul (@iamRahul20x) 3 noiembrie 2021
Parteneriatul dintre Reddit și rețeaua Arbitrum a Offchain Labs va permite crearea unei instanțe separate de blockchain, care va fi utilizată pentru stocarea punctelor comunitare tokenizate ale utilizatorilor.

În prezent, punctele comunității a aproximativ 80.000 de utilizatori din două subreddits – r/cryptocurrency și r/FortNiteBR – au fost mutate în Rinkeby Testnet din rețeaua Arbitrum, care, potrivit lui Rahul, va fi scalat pentru tranzacții fără gaz:

În plus, comunitățile Reddit vor avea, de asemenea, capacitatea de a crea blockchains prin decizii bazate pe comunitate, pe lângă faptul că vor permite domeniul de aplicare pentru a explora noi strategii de monetizare cu ajutorul Web 3.0.

„Când vom reuși cu toții acest lucru, vom îmbarca 500M de utilizatori web2 în web3 și apoi nu va mai fi cale de întoarcere. Permiteți-mi să repet – 500 de milioane de noi utilizatori de criptomonede.”
În legătură cu acest subiect: Reddit s-ar putea să se pregătească să își lanseze propria platformă NFT

Reddit a găzduit o serie de inițiative cripto conduse de comunitate, inclusiv strângerea de fonduri Dogecoin (DOGE) și continuă să se adreseze unei vaste comunități cripto.

Pe 22 octombrie, Cointelegraph a raportat despre faptul că Reddit caută un inginer senior de backend pentru o platformă responsabilă pentru „milioane de utilizatori pentru a crea, cumpăra, vinde și utiliza bunuri digitale susținute de NFT”. Potrivit Reddit prin intermediul anunțului de angajare:

„Cu fiecare nou proiect NFT, o comunitate vibrantă de proprietari apare odată cu el. În timp, credem că acest lucru nu va face decât să crească, iar NFT-urile vor juca un rol central în modul în care fanii își susțin creatorii și comunitățile preferate.”

sursa foto:pexels.com

sursa articol:cointelegraph.com