PUBLICITATE

8 motive să investiți într-o mașină de tocat carne

În zilele noastre, pe măsură ce am început să avem mai multă grijă pentru sănătate, a devenit esențial să vă tocați singur carnea. Carnea tocată într-o fabrică sau o măcelărie este mai probabil să fie afectată de bacterii precum E. coli. Mai mult decât atât, bacteriile vă pot crește riscul de boli de origine alimentară. Deci, este o idee bună să vă tocați propria carne acasă, folosind o mașină de tocat carne.

 

A vă toca propria carne este singura cale de a vă asigura că aveți carne proaspătă, sănătoasă și ieftină. Și puteți obține o mulțime de beneficii pur și deținând o masina de tocat carne electrică sau una manuală (una electrică vă va economisi timp și energie.)

1. Cost-beneficiu

De ce să plătiți în plus pentru ceva ce puteți face singur? Cumpărarea cărnii tocate de la supermarket vă va costa câțiva lei în plus. Pe de altă parte, carnea tocată acasă este mult mai ieftină. Deci, ar fi mai bine să vă tocați singur carnea și să economisiți banii în plus pentru alte scopuri.

2. Gust

S-ar putea să vi se pară ireal, dar știați că carnea de vită de la magazin s-ar putea să nu fie tocată chiar la magazin? Ei bine, alegerea celei mai proaspete tăieturi, condimentarea acesteia cu ingredientele preferate și tocarea acesteia, având control asupra a ceea ce doriți să amestecați în ea, este o modalitate mai bună de a garanta un burger sau chiftele mult mai gustoase. Puteți adăuga și puțină grăsime în plus – va fi o surpriză plăcută, credeți-ne!

3. Prospețime

Credeți că toată carnea tocată din supermarket este tocată zilnic? Carnea ambalată poate fi tocată cu câteva zile sau chiar cu o săptămână mai devreme. Prin urmare, veți observa că aceste cărnuri nu sunt foarte calitative și aromate în comparație cu carnea tocată de casă.

4. Beneficii pentru sănătate

Atunci când o tocați singur, aveți control asupra cărnii. Dacă preferați carne de vită Angus organică, fără hormoni, de la vaci hrănite cu iarbă – atunci trebuie să aveți o mașină de tocat carne în bucătărie, nu? Pe de altă parte, cele mai bune mașini de tocat carne manuale vor rezista mult și sunt destul de ieftine. Astfel, puteți garanta că carnea nu a stat pe un raft așteptând să fie pregătită. Și cel mai bine, vă puteți face zona de lucru cât mai sigură și curată posibil.

5. Grăsime

Indiferent dacă doriți un amestec foarte scăzut și sănătos de 95/5% sau un amestec echilibrat de 80/20%, cu siguranță îl puteți avea, deoarece puteți controla conținutul de grăsime direct de acasă.

6. Personalizare

Experimentați gusturi și texturi diferite de la diferite bucăți de carne, ca să nu mai vorbim de conținutul de grăsime. Ar trebui să încercați diferite tipuri de tăieturi și cărnuri. Veți obține gusturi diferite de la diferite tipuri de tăieturi, care vor afecta gustul preparatelor finale.

7. Calitate

Când cumpărați carne tocată care provine dintr-o fabrică sau măcelărie nu aveți niciun control asupra calității cărnii utilizate în mașină de tocat. Puteți controla calitatea, de la alegere la preparare, amestecându-vă propriile tipuri de cărnuri. Vaci crescute la nivel local? Hrănite cu porumb sau hrănite cu iarbă? Asta depinde de dvs.

8. Poate fi o activitate în familie

Membrii familiei se reunesc atunci când trebuie să tocați carnea acasă, deoarece poate fi o activitate grozavă pentru întreaga familie! Asta vă poate aduce mai aproape, discutând și împărtășind impresii sau experiențe zilnice. Drept urmare, membrii familiei dvs. se vor simți mai conectați unul cu celălalt. În plus, toți membrii se ajută în mod activ unul pe altul în jurul casei.

 

Sperăm că aceste beneficii de a deține o mașină de tocat carne v-au iluminat și acum știți de ce trebuie să aveți o mașină de tocat carne acasă și cum puteți beneficia de aceasta. Și dacă aveți deja o mașină de tocat carne, fie că este una electrică sau manuală, nu uitați să ne spuneți ce vă place la ea și cum v-a îmbunătățit propriile experiențe în bucătărie.