ANUNȚANUNT

Preotul prof Nistoroaea Ioan a plecat la Ceruri

Cu profundă durere în suflet, am aflat de trecerea neașteptată din această viață a Preacucernicului Părinte Prof. Nistoroaea Ioan, păstor misionar și harnic, care s-a remarcat prin vocația sa spre dialog și comuniune prin bunătatea și dărnicia părintească.

Părintele Profesor Ioan rămâne pentru generaţiile tinere o pildă de hărnicie, entuziasm și dăruire de sine pentru binele Bisericii şi pentru promovarea învățământului teologic românesc. S-a remarcat prin activitatea sacerdotală și misionară, administrativă și gospodărească, fiind un model de implicare jertfelnică atât pentru preoții mai tineri care l-au cunoscut și alături de care a slujit, cât și pentru toți cei cu care a colaborat în numeroasele sale slujiri în cadrul Bisericii.

A fost un păstor vrednic și neobosit care a slujit comunitatea parohială o viață întreagă în lucrarea faptelor bune. În aceste momente de durere și întristare, transmitem familiei și tuturor celor care l-au cunoscut un gând părintesc de mângâiere.

Ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu să așeze sufletul slujitorului Său, Părintele Profesor Ioan în ceata sfinților slujitori, dăruindu-i odihnă în lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi! Veșnica lui pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe şi binecuvântări pentru familia îndoliată şi pentru toți cei îndureraţi!

Biserica Adormirea Maicii Domnului Suceava