JUSTIȚIE

Doi suceveni saltati si dusi in Penitenciarul Botoșani. Pentru ce au fost gasiti vinovati de instanta

Doi suceveni saltati si dusi in Penitenciarul Botoșani. Ieri, a fost depus în Penitenciarul Botoșani, numitul LUCAN VIOREL, domiciliat în sat/comuna Vatra Moldoviței, județul Suceava, pe numele căruia Judecătoria Suceava a emis M.E.P.I. cu nr. 640/2021 din 22.11.2021, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”.

Persoana condamnată se afla în supravegherea lucrătorilor din cadrul Biroului de Supravegheri Judiciare Suceava, și a fost idetificată și preluată de către polițiștii din cadrul SIC Suceava-Urmăriri, fiind depusă la Penitenciarul Botoșani.

Tot ieri, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, în baza mandatului de executare a pedepsei  închisorii nr. 784/2021 din data de 22.11.2021 emis de către Judecătoria Suceava privind pe Lungu Marius din sat/comuna Pătrăuți, județul Suceava s-au deplasat la domiciliul persoanei condamnate, ocazie cu care l-au identificat pe numitul Lungu Mariu, de 31 de ani, care a fost reținut conform mandatului de executare al pedepsei nr. 784/2021 emis de  Judecătoria Suceava, prin care a fost condamnat la pedeapsa de 3(trei) ani și 2(două) luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt material lemnos.

Cel în cauză a fost predat în custodia lucrătorilor din cadrul BOP Suceava și a fost încarcerat ulterior, la ora 23.00, la Penitenciarul Botoșani.