NAȚIONALPOLITIC

Orban a DEMISIONAT oficial din PNL: „E o decizie CRUCIALĂ. Ne-am bătut să oprim ciuma ROȘIE să conducă România”

Ludovic Orban a demisionat oficial din PNL, marți. Acesta a fost însoțit de mai mulți liberali revoltați de noua alianță de guvernare dintre PNL și PSD.

„Astăzi este pentru mine o zi crucială, o zi în care pur și simplu am fost obligat să părăsesc partidul în care mi-am petrecut toată țara matură. E o decizie pe care o iau cu mare greutate pentru că în PNL am cei mai mulți prieteni, colegi alături de care ne-am bătut să oprim ciuma roșie să conducă România și să-i oferim o șansă reală la dezvoltare”, a declarat Ludovic Orban.

„Trădarea, minciuna, lenea, lipsa de asumare politică, astea sunt regulile pe care se bazează gașca demolatoare care a confiscat PNL. Eu sunt loial oamenilor, care ne-au crezut, și-au pus speranțele în noi.Din păcate, colegii din PNL au trădat grav, au comis cea mai gravă regulă într-o democrație: au dezamăgit speranțele oamenilor. Eu sunt un om care duc o viață simplă, care răspunde la telefon, sunt deschis și abordabil. Au comis o trădate de neiertat care nu va scăpa nepedepsită de cetățenii României. Demisia nu este un sfârșit, este un început. Nu mă las oricâte amenințări am primit în ultimele luni. Vom începe împreună o construcție solidă care să se bazeze pe oaneni de valoare, de bun simț care respectă semenii și au capacitatea de a face viața mai bună semenilor”, a mai spus Ludovic Orban.